دماهای بالای تولید شده در مایکروویو میتوانند 97 درصد از محتوای آنتی اکسیدانهای موجود در بروکلی را از بین ببرند.
تغییراتی که بروکلی طی استفاده از این تکنیک پخت تجربه میکند میتواند هم در بافت و هم در مزه آن احساس شود.
پیشنهاد:
بروکلی را در قالب سالاد و اسموتی مصرف کنید تا تمام ارزش غذایی آن باقی بماند.
اگر ترجیح میدهید آن را بپزید، آن را بخارپز کنید.
کره
اگرچه افراد بسیاری کره را در مایکروویو ذوب میکنند، اما حرارت بالای این دستگاه میتواند ارزش پروتئینی کره را کاهش دهد.
پیشنهاد:
کره را درون یک ظرف روی حرارت کم ذوب کنید.
هر زمان که امکان دارد، کره را در دمای اتاق نگهداری کنید تا به صورت طبیعی نرم شود.
شیر
شیر و دیگر محصولات لبنی مانند ماست میتوانند تا نیمی از مواد مغذی خود را در دمای بالا از دست بدهند.
قرار دادن شیر در مایکروویو میتواند به از بین رفتن کامل محتوای ویتامین B12 منجر شود و محتوای مواد معدنی اساسی آن را نیز کاهش دهد.
پیشنهاد:
اگر قصد دارید شیر را گرم مصرف کنید، این کار را روی حرارت کم انجام دهید تا به دمای مناسب برای مصرف برسد.
سیر
متخصصان تغذیه همواره مصرف سیر خام را توصیه میکنند تا از تمام فواید تغذیهای آن بهرهمند شوید.
هنگامی که این ماده غذایی در دماهای بسیار بالا پخته یا گرم میشود، حدود 95 درصد ویتامینها و مواد معدنی خود را از دست میدهد.
در حقیقت، تنها قرار گرفتن به مدت یک دقیقه در مایکروویو برای از بین رفتن محتوای آلیسین سیر کافی است. این ماده عامل خواص آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی سیر است.
پیشنهاد:
سیر خام را به اسموتیها، سالادها یا دیگر دستورالعملهای غذایی اضافه کنید.
یک حبه سیر را با معده خالی مصرف کنید تا از بیشترین فواید سلامت این ماده غذایی برخوردار شوید.
قارچ
پروتئینهای موجود در قارچ هنگامی که این ماده غذایی در دماهای بالا پخته میشود یا دوباره گرم میشود به طور کامل از بین میروند.
در حقیقت، هنگامی که قارچها در دمای اتاق خنک میشوند، هرچه بیشتر مستعد آلودگی با ریزجانداران خاص میشوند.
پیشنهاد:
قارچهای پخته را دوباره گرم نکنید زیرا ممکن است موجب سوء هاضمه و التهاب شکمی شوند.
قارچ را در دمای 70 درجه سانتیگراد بپزید و از دستورالعملهایی که به پخت بیش از اندازه و طولانی مدت نیاز ندارند، استفاده کنید.
http://kayhan.ir/fa/news/111323