ورود |عضويت
  حکایت بزرگان

 

پذیرایی آیت‌الله مرعشی از هانری کربن فرانسوی

از رسوم قدیمی و زیبای ایرانیان که اسلام مؤید و مروج آن بوده، سنت میهمانی و میزبانی است که در آن بر پذیرایی، احترام و خوش‌رویی با میهمان تأکید شده ،زیرا این سیره نیکو که پیشوایان ما در آن سرآمد هستند موجب تحکیم روابط بین مسلمین می‌شود.

آیت‌الله مرعشی نجفی با میهمان خیلی با ملاطفت و احترام برخورد می‌کردند به‌طوری‌که یک‌بار قرار بود، هانری کربن، فیلسوف فرانسوی، خدمتشان برسد، آقا در عین سادگی در اتاق برای او صندلی آماده کردند، ولی خودشان روی زمین نشستند.

هانری کربن به خاطر احترام به حضرت آقا از نشستن روی صندلی خودداری کرد، ولی استاد فرمودند: شما به صندلی عادت کرده‌اید و نشستن روی زمین برایتان مشکل است، دوست دارم حال که میهمان من هستید، پیش من راحت باشید و روی صندلی بنشینید.

حتی با اینکه ماه مبارک رمضان بود، خواستند برایش چایی بیاورند، امّا هانری کربن گفت که ماه مبارک رمضان است و لازم نیست چایی بیاورید. این عالم میهمان‌نواز جواب دادند: پذیرایی از میهمان برای ما لازم است و چون شما مسافر هستید،‌اشکالی ندارد و هیچ‌اشاره‌ای به مسیحی بودن او نکردند. (1)

_________________

(1) با اقتباس و ویراست از کتاب شهاب شریعت به نقل از حوزه نیوز

http://kayhan.ir/fa/news/114095/

 

 
دوشنبه 24 شهریور ماه 1404
  كاربران بر خط
كاربران فعال بازديد كنندگان فعال :
Visitors بازديد ها: 32
Members اعضاء: 0
مجموع كاربران مجموع: 32

بازديد ها بازديد ها :  
Visitors بازديد هاي كل: 2510559
Visitors بازديد هاي امروز: 832
Visitors بازديد هاي ديروز: 1394

فعال در اين زمان كاربران فعال:
با ذکر منبع بلامانع است
پرتال سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
Ariana Informatics Group - گروه داده ورزي آريانا